s architecten logo

HER

Nieuwbouw woning te Kontich.
De opdracht betreft een nieuwbouw rijwoning gelegen in Kontich en beslaat de oppervlakte van 2 percelen, de gevellengte is maar liefst 12m. Omwille van de brede gevellengte konden de functies naast elkaar worden georganiseerd ipv  achter elkaar zoals bij een klassiek perceel van 6m. Dit maakt dat de vorm van de woning zeer eenvoudig is, niet meer of niet minder dan een rechthoek zonder uitbouwen naar achter. Hierdoor genieten alle slaapkamers achteraan van een uitgestrekt zicht naar achter zonder tussenzone van een plat dak. De voorgevel is eerder gesloten van karakter. De achtergevel is op het gelijkvloers opengewerkt met een kamerbreed schuifraam zodat van binnenuit optimaal kan genoten worden van de immense tuin achteraan.

Ingenieur: Ingenieursbureau Concreet bvba